Welkom op de groepspagina van groep 1b

Oktober 2019 - thema 'de bibliotheek'
We werken ondertussen al weer een poosje over de bibliotheek. De bibliothecaresse of bibliothecaris doet erg zijn best om de bezoekers te helpen. We scannen het pasje en zo kunnen de boeken uitgeleend worden. We hebben al heel veel geleerd over boeken: informatieboeken, zoekboeken, de rug, de titel... en nog veel meer. U heeft er vast weleens wat over gehoord toen u vroeg wat we gedaan of geleerd hebben op school.
Woensdag 9 oktober zijn we naar de échte bibliotheek in Hardinxveld geweest. Dat was leuk! Eerst gingen we boeken over de bibliotheek inleveren. Daar hebben we boeken uitgezocht en ook geleerd waar het belletje voor was, die bij de balie stond. Als u het aan me vraagt, weet ik het hopelijk nog.  De juf las nog voor uit het boek 'Kiki, kom je zwemmen?'. Alle boeken die we uitgekozen hebben, mochten we lenen. Daar hadden we het pasje voor nodig. We hadden wel 31 boeken dus hadden we een hele lange bon! Zo'n lange bon hadden we nog nooit gezien! In de klas gingen we lekker lezen en boekjes bekijken, want lezen is goed voor ons! Klik hier voor de foto's van de bibliotheek!

Juffendag!
Wat een smaakvolle verrassing kregen beide juffen van de klas! Heel leuk en lekker! We zullen goed voor de appels (en de oogappeltjes in de klas) zorgen en een lekker taartje bakken. Allen hartelijk bedankt!
We hebben ook nog wat foto's van het cadeau geven.

Er staan ook foto's op de website van het gymmen

September 2019
We hebben al wat weken achter de rug... Wilt u foto's zien van de eerste schoolweken? Klik dan hier.