Welkom op de groepspagina van groep 1e

Wat leuk dat u/jij op onze pagina komt kijken. Het is in onze klas heel gezellig.
We zijn het schooljaar begonnen met 14 kinderen en 3 juffen in onze klas en in de loop van het jaar komen er steeds kinderen bij, tot we een flinke groep van 25 kinderen hebben.

Op de stoelen en tafels vind je plaatjes van 'kikker en zijn vriendjes' en daarom hebben we de eerste weken ook over kikker gewerkt. En daarbij elkaar, maar ook kikker en zijn vriendjes leren kennen.

We hebben in de weken daarna over het thema 'de school' gewerkt en zo heel veel geleerd over alles wat er gebeurd op school en in de klas. Op de gang hebben we de kapstok, waar we allemaal 2 haakjes hebben, in de klas hebben we onze eigen stoel en staan de stoelen bij binnenkomst altijd in de kring.

's Morgens beginnen we in de kring met zingen, bidden en een Bijbel vertelling.
Daarna gaan we spelen/werken of buiten spelen en tussendoor gaan we eten en drinken en doen we nog een spelletje in de kring. Bij het eten en drinken leest de juf altijd voor uit een (prenten)boek.
Voor het spelen en werken gebruiken we het kiesbord, zodat we kunnen kiezen waar we willen spelen of werken.
Is een hoek vol, dan moeten we iets anders bedenken.

We vinden het heel gezellig in onze klas en ook buiten op het plein.
Af en toe voegt de juf wat foto's toe in een album, ze zal dan een briefje ophangen op de deur, dan weet u er van.

Groetjes, groep 1e