Welkom op de groepspagina van groep 3b

Oktober 2019:

We zitten al 6 weken in groep 3 en hebben het reuze naar ons zin! We hebben al veel dingen met elkaar gedaan...we zijn op schoolreis geweest en hebben een verkeersles gehad op het plein...en binnen in de klas leren we nog veel meer. We werken over het thema "de boom". Daarbij werken we 's middags in de hoeken; daar doen we allerlei opdrachten. Kijkt u maar HIER

Kinderboekenweek!

De Kinderboekenweek 2019 is alweer bijna voorbij....wat was het leuk! Wist u al dat we gewonnen hebben met onze collage? We hebben gewonnen van de middenbouw... en daarom kregen we een heerlijk taartje! Geniet u HIER maar mee!
En vanmorgen (17 oktober) hadden we hoog bezoek in de klas :-) ! De opa van Arne, kinderboekenschrijver Adri Burghout, kwam op visite.. Hij heeft ons veel verteld en laten zien van zijn werk als schrijver, én tekenaar! Weet u dat illustrator een moeilijk woord voor tekenaar is? Hij had zelfs zijn potloden en palet meegenomen en ook tekeningen die hij met potlood of verf gemaakt had. Daarna heeft meneer Burghout ons voorgelezen uit het actieboek en heeft hij ál onze vragen beantwoord...en dat waren er heel veel! Kijkt u maar HIER op de foto's daar vindt u onze vragen ook tussen!
Een fijne herfstvakantie allemaal, groeten van groep 3b en de jufs