Welkom op de groepspagina van groep 4a

14 november 2018 - Techniekles

Wat een gezellige morgen was dat! Samen met vijf moeders en juf Poortvliet deden we de eerste techniekles van dit jaar. We bouwden een racewagen na, keken hoe snel een machine was en bouwden vlotten die ècht bleven drijven. Ook mepten we met een hamer onze namen in een plaatje metaal en bedachten we geluiden bij een verhaal en maakten zo een hoorspel. We maakten ook nog een helikoptertje, een parachute en een stevig hutje. Dank aan alle helpers, want zonder hen kon deze les zo niet gegeven worden. Klik hier om de foto's te bekijken.

28 september 2018 - Schoolreis naar Plaswijck
Op vrijdag 28 september was het zover: we gingen op schoolreis naar Plaswijck. Ouders gingen mee om ons te helpen, we hadden tassen bij ons met allerlei lekkere dingen. Wat hadden we een fijne dag met elkaar. Klik hier om de foto's te bekijken.