Welkom op de groepspagina van groep 4a

12 april 2019 - Koningsontbijt en koningsspelen

Wat een feestelijke dag! Deze vrijdagmorgen begon met een heerlijk koningsontbijt in de klas. Heel gezellig om de dag op deze manier met elkaar te beginnen. Met gevulde magen startten we rond de klok van half 10 met de spelletjes die op het schoolplein en in het gras al uitgezet waren. Fijn dat er vaders en moeders waren die ons hielpen. De zon scheen vrolijk en dat maakte de ochtend nog feestelijker. Klik hier om de foto's te bekijken.

14 december 2018 - Excursie naar Ottoland
Met elkaar op stap! We gingen op vrijdagmiddag naar Ottoland, naar het Wellantcollege. Meneer Boer vertelde ons allerlei dingen, we ontmoetten heel veel dieren en maakten een kerststukje. Dank aan de ouders die ons wilden vervoeren en helpen. Klik hier om de foto's te bekijken.
14 november 2018 - Techniekles
Wat een gezellige morgen was dat! Samen met vijf moeders en juf Poortvliet deden we de eerste techniekles van dit jaar. We bouwden een racewagen na, keken hoe snel een machine was en bouwden vlotten die ècht bleven drijven. Ook mepten we met een hamer onze namen in een plaatje metaal en bedachten we geluiden bij een verhaal en maakten zo een hoorspel. We maakten ook nog een helikoptertje, een parachute en een stevig hutje. Dank aan alle helpers, want zonder hen kon deze les zo niet gegeven worden. Klik hier om de foto's te bekijken.

28 september 2018 - Schoolreis naar Plaswijck
Op vrijdag 28 september was het zover: we gingen op schoolreis naar Plaswijck. Ouders gingen mee om ons te helpen, we hadden tassen bij ons met allerlei lekkere dingen. Wat hadden we een fijne dag met elkaar. Klik hier om de foto's te bekijken.