Welkom op de groepspagina van groep 6b

Beste ouders,
Fijn dat u kijkt op de pagina van onze groep. We zijn het schooljaar inmiddels gestart en van lieverlede begint alles in het ritme te komen.

Leeskilometers
In groep 6b lezen we met leeskilometers. Dat vinden we heel leuk en daardoor gaan we steeds meer lezen. Elke bladzijde die we lezen is 1 leeskilometer. Elke week kleuren we onze leeskilometers op een schema en vult de juf de leeskilometers van de hele klas in. Zo maken we met de klas een reis door Europa en proberen we dit jaar zo veel mogelijk landen te 'bezoeken'.
Bij Parijs hebben we franse croissants gegeten, bij ZŁrich in Zwitserland hebben we een filmpje over de stad gekeken en daarna wilden we wel heel graag naar ItaliŽ. Bij ItaliŽ horen natuurlijk pizza's en om die dan zelf te bakken, dat is helemaal leuk!
Vanmiddag hebben we pizza's gebakken. Het was heel gezellig en het rook heerlijk in de bovenbouw. De moeder van Joas, mevrouw Slieker kwam ons helpen en had alle spullen meegenomen, dat was heel fijn!
U kunt nog even meegenieten van deze leuke middag met deze foto's.

Huiswerk
Huiswerk in groep 6 wordt een belangrijk ding.
We noteren het huiswerk in de klas op het bord en laten het de kinderen in hun agenda opschrijven.
Samen met de agenda nemen de kinderen dagelijks hun 'rode map' mee naar school en weer mee terug naar huis.
In deze rode map vindt u achter het eerste tabblad een aantal brieven met een planning.
Wilt u thuis samen met uw kind het huiswerk inplannen? Vaak zien we dat vaste tijden voor de kinderen helpend zijn.
Om de planning van het huiswerk in te zien, klik hier.