Welkom op de groepspagina van groep 6a

Beste ouders,
Fijn dat u kijkt op de pagina van onze groep. We zijn het schooljaar inmiddels gestart en van lieverlede begint alles in het ritme te komen.

Huiswerk
Huiswerk in groep 6 wordt een belangrijk ding.
We noteren het huiswerk in de klas op het bord en laten het de kinderen in hun agenda opschrijven.
Samen met de agenda nemen de kinderen dagelijks hun 'rode map' mee naar school en weer mee terug naar huis.
In deze rode map vindt u achter het eerste tabblad een aantal brieven met een planning.
Wilt u thuis samen met uw kind het huiswerk inplannen? Vaak zien we dat vaste tijden voor de kinderen helpend zijn.
Om de planning van het huiswerk in te zien, klik hier.

Handvaardigheid
De achterliggende weken hebben we hard gewerkt aan onze handvaardigheidsopdracht. Het thema is duidelijk te zien: een winters poollandschap! We deden dit in groepjes. Wat was het soms een rommel in de klas, maar wat konden de kinderen dit ook weer keurig opruimen!! Na deze gezamenlijke opdracht, gaan we na de vakantie weer aan de slag met iets nieuws.... Dat zult u te zijner tijd ws. weer zien op onze groepspagina. Klik hier voor de foto's.

Foto's
In de achterliggende tijd maakten we foto's tijdens de gymles en van het handwerken. Leuk! Klik hier voor het fotoalbum.