Welkom op de groepspagina groep 7b

Met de Parro-app houden wij u regelmatig al op de hoogte van het groepsnieuws.
Van diverse activiteiten worden ook foto's gemaakt, die kunt u vinden op onze website.

December 2019
* Op 3 december hadden we techniekles. Wat fijn dat er zoveel moeders bereid waren om ons een handje te helpen.
Voor foto's van alles wat we deze techniekles hebben gedaan, klik hier.

Oktober 2019
* In oktober was het Kinderboekenweek. In de klas lazen we het themaboek. Ook kwamen er 2 oma's voorlezen en was er een boekenruilmarkt. Met de klas maakten we ook een collage rondom het thema 'Op reis'. Het mooie van deze collage was dat het echt een groepswerk was: elke leerling heeft een bijdrage geleverd. Helaas wonnen we geen prijs, maar we waren zelf trots op het resultaat. Klik hier voor foto's.

* Met gym hebben we een les acrogym gehad. Dat betekent dat je goed moet samenwerken om met elkaar allerlei mooie figuren te maken. Dat dat goed gelukt is, ziet u op de foto's. Klik hier.