Welkom op de groepspagina van groep 8b!

Voor het overzicht van de open dagen op het voortgezet onderwijs, klik hier.

Levend stratego

In de week na de herfstvakantie, op 5 november, hebben we in 'het hondenbos'  levend stratego gespeeld. Tjongejonge, wat zat die vlag goed verstopt. In een holle boom, hoog tussen de takken of juist weggemoffeld tussen bladeren... het was een hele zoektocht. Er is erg leuk en sportief gespeeld. En na afloop had de moeder van Geertje voor chips gezorgd! Dat was natuurlijk helemaal geniaal. Voor de foto's, klik hier!

Feestmiddag 28/9

Vanmiddag waren wij (de groepen 8) als enige klassen op school. Daar hebben we natuurlijk een feest van gemaakt. We hebben bolletjes frikandel gegeten en verstoppertje door de school gedaan. Zie foto's!

Crea: het ei dat ben jij!
Aan het begin van het schooljaar wachtte ons direct een moeilijke opdracht. We moesten een ei heelhuids vanaf de tweede verdieping op de begane grond krijgen. Complimenten, het is heel veel groepjes gelukt. Van parachutes tot 'ingewikkelde softballen'... Zie de foto's voor een sfeerimpressie.